Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Un pompier l-a accidentat pe Dumitru Dilă, șeful de la Protecția Consumatorilor; pompierul a ajuns la spital

Dumitru Dilă, comisarul șef adjunct al CRPC Regiunea Sud-Est (Galați) – CJPC Vrancea, a fost implicat, duminică seara, într-un accident rutier pe drumul dintre Focșani și Petrești. Dilă se afla la volanul mașinii sale, care a fost lovită de un autoturism condus de un pompier. Acesta din urmă și pasagerul din mașina sa au fost răniți, fiind nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare pentru a fi scoși din autoturism. La fața locului au ajuns polițiștii, pompierii cu echipaj de Descarcerare și SMURD, ambulanța. Traficul în zonă a fost îngreunat.

Conform polițiștilor, „conducătorul unui autoturism, în timp ce circula pe strada Cuza -Vodă, din direcția Focșani către Petrești, s-a angajat în depășirea unui autoturism care circula pe aceeași direcție și care efectua viraj la stânga către strada Alunului, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui pasager din autoturismul care a intrat în depășire”. Polițiștii precizează că, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul conducătorului auto care efectua virajul. În schimb, în cazul pompierului, cel care s-a angajat în depășire, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform unui martor, „cel care a provocat accidentul a intrat pe contrasens, nu că a făcut depășire. Nu avea ce să caute peste linia continuă… Avea peste 120 la oră și a mers pe contrasens peste 50 m, până a intrat în mașina care făcea stânga (…)”. Un alt martor a precizat: „Veneam dinspre Focșani și m-a depășit pe linia continuă, pe contrasens. A mers vreo 30 de metri pe contrasens, nu s-a băgat în fața mea și când a ajuns aici a intrat în mașina care vira la stânga. De aici s-a rotit și s-a dus tocmai peste stâlp”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?