Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Handbal, Liga Națională – Final de sezon, cu focșănenii la Timișoara!

  • Politehnica – CSM Focșani 2007, miercuri, 29 mai, ora 17:00

Handbaliștii focșăneni s-au despărțit de formidabilul lor public, miercurea trecută, cu o splendidă victorie, împotriva unei formații pe care nu o bătuseră niciodată. Fusese încă o premieră a handbalului focșănean după câteva altele. Finalul de sezon îl vor consuma, însă departe, la Timișoara, unde vor juca astăzi al treilea meci din cele trei programate pentru stabilirea ocupantelor locurilor 7 și 8 ale clasamentului Ligii Naționale în ediția de campionat 2018-2019. Va fi ultimul meci al sezonului, pentru că toate celelalte trei dispute din play-off – pentru locurile 1-2, 3-4, 5-6, au fost limpezite după câte doar două întâlniri în care una dintre echipe a câștigat de două ori. Antecedentele arătau că timișorenii erau favoriți să-și ajudece primele două partide din faza a doua a play-off-ului cu focșănenii. Au fost nevoiți să constate, cu surprindere, că CSM 2007 are o valoare superioară celei pe care o indicau rezultatele confruntărilor de până acum dintre cele două echipe.

Partida de astăzi ar fi, în mod normal, deschisă oricărui deznodământ. Inclusiv ca la final echipa Focșaniului să fie pe locul al șaptelea, ceea ce ar fi ultima premieră a sezonului competițional pentru CSM 2007. Cum, însă în peisaj se află și variabila numită arbitraj, le va fi foarte greu focșănenilor să câștige astăzi la Timișoara! Oricum ar fi, echipa de handbal a Focșaniului rămâne cu performanțele de fi fi jucat în Final Four-ul Cupei României, de a fi intrat în play-off și de a fi avut multe prestații meomorabile în fața celor mai puternice formații ale handbalului din România!

Meciul de astăzi dintre Politehnica Timișoara și CSM Focșani 2007 va fi arbitrat de gălățenii Daniel Basso și Florin Tofan iar observarea va fi asigurată de Adrian Lupșa, din Caraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?