Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Minifotbal de Vrancea – United, la o victorie de titlu!


Final four-ul Ligii de minifotbal AutoVip a început, duminică 23 aprilie, pe terenul „La Castel”. În prima etapă, AS United, întrată în turneu cu patru puncte avans față de următoarea clasată, campioana din vara trecută, Sanorom, a întâlnit revelația campionatului, ACS Mausoleul Mărășești. La Pauză, Mărășeștiul conducea cu 2-0, dar formația antrenată de Rodinel Stan a întors scorul și s-a impus cu 5-2! United mai are nevoie de doar trei puncte pentr a deveni în premieră pentru ea, campioana Ligii AutoVip. Sanorom a câștigat cu 5-1 meciul cu Viitorul Cîmpineanca și este favorită la locul al doilea, cel care dă dreptul ocupantei sale să participe la un turneu național. Ligii de minifotbal Vrancea i-au fost alocate trei locuri în turneele naționale – campioana, vicecampioana și câștigătoarea Cupei României Grafit Decor.       
Rezultatele și marcatorii etapei:
Viitorul Cîmpineanca – Sanorom Bolotești 1-5 (0-2). Au marcat Ionuț Cristian,  respectiv Răzvan Crăciun – 2, Ionuț Manu, Iulian Negoescu, Andrei Crăciun.
AS United Focșani – ACS Mausoleul Mărășești 5-2 (0-2). Au marcat Dorin Popa – 2 (1-7m), Nicușor Chirică, Cristian Bîra – 2, respectiv Ciprian Isac, Cristian Bîra (autogol).
Etapa viitoare: Sanorom Bolotești – ACS Mausoleul Mărășești; AS United – Viitorul Cîmpineanca.
Clasament: 1. AS United Focșani – 28 puncte; 2. Sanorom Bolotești – 24 puncte; 3. ACS Mausoleul Mărășești – 20 puncte; 4. Viitorul Cîmpineanca – 16 puncte.
Cupa României va debuta la 14 mai cu participarea tuturor echipelor din Ligă, la care se pot adăuga și alte formații de amatori. Competiția se va desfășura în sistem cu grupe și cu faze eliminatorii în sferturi de finală, semifinale și finală.
Cei interesați pot obține informații suplimentare pe pagina de facebook a Ligii de Minifotbal Amatori Vrancea.
(Articolul a fost elaborat având ca support un text trimis de Cristian Vasile, organizatorul competițiilor de minifotbal din Focșani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?