Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Vrâncenii sunt invitați la întâlnirile organizate de Fiscul județean, care are program prelungit

Astăzi, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, are loc prima întâlnire cu contribuabilii vrânceni organizată anul acesta de fiscul din județ. Întâlnirea va avea loc de la ora 10 și va avea ca temă noutățile legislative din domeniu. În cadrul întâlnirii, specialiștii AJFP Vrancea vor oferi lămuriri legislative cu privire la noutăţile şi modificările intervenite în legislaţia fiscală şi orice alte clarificări în vederea îndeplinirii obligaţiilor declarative de către contribuabili.

De asemenea, joi, 9 mai, vor avea loc întâlniri cu contribuabilii din județ, la sediile serviciilor fiscale din Adjud și Panciu. Cele două întâlniri vor avea loc începând cu ora 10. „Programările la întâlnirile organizate vor fi transmise prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii””, precizează AJFP Vrancea.

Pe de altă parte, finanțiștii vrânceni vor avea program prelungit de lucru în luna mai pentru a recupera ziua de 30 aprilie, când nu s-a lucrat în administrația publică. Conducerea Administrației județene a Finanțelor Publice Vrancea a anunțat că, exceptând activitatea de la Trezorerie, celelalte ghișee vor avea deschis, în perioada luni-joi, până la ora 17 iar vinerea până la 14,30. Acest program prelungit de lucru este valabil pentru perioada 6-28 mai 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?