Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Gimnastică: Andreea Denisa Popîrlan, medalie de bronz la individual compus la Cupa Andreea Răducan

Gimnastele de la CSS Focșani, alături de sportive de la CSS Dinamo București, CSA Steaua București, CSS Viitorul Cluj Napoca, CS Petrolul Ploiești, CS Farul Constanța, SCM Bacău, CSS Bârlad, CSM Onești, CSM Arad, au concurat, în perioada 3-5 mai, la tradiționala competiție de la Bârlad ”Cupa Andreea Răducan”.

Clubul focșănean a participat la junioare III nivel 1 cu echipa formată din Andreea Denisa Popîrlan, Miruna Gogu, pregătite de profesorii Dănuț Vulcan și Doinița Vulcan, Alina Iordache, pregătită de profesoara Daniela Trandafir, Ioana Mihai și Cristiana Cirimbei, antrenate de profesorii Mirela Danțiș și Florin Roșioru.        

La junioare III nivel 2, pentru CSS Focșani au concurat Alessia Petrea și Ana Maria Cosma, antrenate de profesorii Dănuț Vulcan și Doinița Vulcan, și Irina Andrei, pregătită de profesorii Mirela Danțiș și Florin Roșioru.

La junioare III nivel 1, Andreea Denisa Popîrlan s-a clasat pe locul al treilea la individual compus și la paralele, a fost a patra la sol, a cincea la bârnă și a șasea la sărituri. Alina Iordache a încheiat concursul pe locul al șaselea la paralele.

Organizatorii au oferit participalntelor la ”Cupa Andreea Răducan” medalii, cupe, diplome și mici cadouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?