Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Șofer fără permis și băut, la volanul unui autoturism furat din cartierul Sud al Focșaniului

CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

 

(…) vineri, 26 aprilie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 202 E, în comuna Sihlea, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

 

Sâmbătă, 27 aprilie a.c., ora 08.44, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au oprit în trafic un autoturism care circula pe strada Republicii, condus de un bărbat, de 58 ani. În urma testării celui în cauză cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Un alt bărbat, de 50 ani, din orașul Panciu a fost depistat la aceeași dată, ora 10.30, de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată sau înregistrată în circulaţie. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 27 aprilie a.c., ora 19.10 polițiștii Biroului Rutier Focșani  au depistat un bărbat, de 32 ani, din comuna Valea Râmnicului, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Moldovei din municipiul Focșani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,11 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, polițiștii l-au condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, la ora 21.11, autoturismul condus de acesta a fost reclamat ca fiind sustras din cartierul Sud-Focșani. Din cercetările efectuate a rezultat că în aceeași zi proprietarul ar fi împrumutat autoturismul unui alt bărbat iar cel în cauză l-ar fi luat din posesia acestuia fără acordul său. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

 

(Pe) 28 aprilie a.c., ora 18.35, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vulturu, sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul alcooltest fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Tot (pe 28 aprilie), la ora 22.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat pe DC 169 din comuna Slobozia Bradului, un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de  0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 29 aprilie

 

Sursa foto: Gorjeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?