Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Fotbal, Liga a III-a – Adversar dificil, dar care poate fi întrecut!

  • CSM Focșani 20007 – CSM Pașcani, vineri, 26 aprilie, ora 17:00, pe stadionul Milcovul

          Echipa de fotbal seniori a Focșaniului va întâlni, astăzi, 26 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionul Milcovul pe CSM Pașcani, pe care în tur a întrecut-o în deplasare cu 2-0. Pășcănenii se aflau într-o perioadă în care nu prea le ieșea nimic din ce-și propuneau și erau bine așezați pe ultimul loc al clasamentului. Și nu le-a mers prea bine nici până la finalul turului când aveau doar două victorii și 8 puncte. Au avut, însă o primăvară în care au fost mica surpriză pozitivă a returului când în 9 etape au câștigat de patru ori, dintre care, de trei ori, în deplasare, unde au mai terminat de două ori la egalitate și au acum, 22 de puncte cu care sunt deasupra liniei de retrogradare. Ca să rămână acolo, vor veni la Focșani pentru a repeta jocurile bune din ultimele etape și a obține punct sau puncte! Ultima dată pe Milcovul au fost o nucă tare pentru focșăneni care i-au întrecut in extremis printr-un supergol al lui Claudiu Mihai. Foarte probabil că și astăzi vor pune probleme focșănenilor care, la rândul lor au un retur de senzație, cu 6 victorii și două egaluri din opt jocuri disputate.

Fotbaliștii pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma au toate argumentele fotbalistice – și de moral – pentru a continua seria invincibilității începută în martie. Mai mult, pentru a câștiga a șaptea oară în retur. O pot face dacă vor avea concentrarea cu care au depășit formații de talia Oțelului Galați ori Științei Miroslava. Cei doi antrenori nu vor putea conta pe Panaite, accidentat, sub semnul întrebării fiind și prezența în teren a lui Predoiu, care a fost schimbat la Miroslava tot în urma unei accidentări. În lot sunt soluții pentru ca Focșaniul să aibă joc o formulă de echipă  competitivă.

Meciul dintre CSM Focșani 2007 și CSM Pașcani va fi condus d o brigadă de arbitri formată din Ionuț Cătălin Nanu, din Giurgiu, Andrei Baciu, din Videle, Cosmin Ciocan, din Turnu Măgurele. Observatori vor fi Maricel Marin, din Ploiești și Cătălin Savu, din Galați. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?