Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

GALERIE FOTO: Tenis de masă – Cel mai bun sportiv al Cupei ProAktiv a fost un moldovean – Denis Terna!

 

  • Următoarele locuri pe podium, la Elite, au fost ocupate de doi sportivi ai CSM Focșani 2007

Cupa ProAktiv, ediția a 12-a, la tenis de masă a adus în Sala Polivalentă sâmbătă, 20 aprilie, 180 de jucători din România și Republica Moldova care s-au întrecut în patru grupe valorice: Începători, Avansați, Open și Elite. Au fost întreceri spectaculoase, care au început la ora 9:00 și s-au terminat aproape de seară.

Cea mai importantă competiție, cea a jucătorilor de la categoria Elite, a fost câștigată de moldoveanul Denis Terna, favoritul nr. 1, care i-a depășit pe Sebastian Vasilache și Ion Danilov, ambii de la formația de divizia A, CSM Focșani 2007, clasați în această ordine pe locurile 2 și 3. Tot pe locul al treilea a încheiat concursul Marius Ion, de la CS Lipan Arena Brăila. 

La open, a câștigat Gabriel Roșu, din Comănești, urmat de Ovidiu Sebastian Nicolaiciuc, din Iași, Corneliu Zainescu, din Galați și George Braniște, din Bacău. 

Întrecerea sportivilor la categoria Avansați i-a avut la final pe primele 4 locuri pe Mihai Popescu Apreotesei, din Străoane,Gabriel Iacob, din Iași, Sorin Socaci, din Panciu și Florin Burghelea, din Piatra Neamț.

În concursul începătorilor, primele patru locuri au fost ocupate de Romeo Bîzgă, din Galați, Marian David, din Brăila, Andra Budea, din Galați și Codrin Sezciuc, din Slobozia. 

Președintele clubului ProAktiv, profesorulCostin Corcoz, organizatorul Cupei, a adresat și prin intermediul Monitorului de Vrancea ”mulțumiri tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă desfășurarea acestei competiții de tenis de masă – DJST Vrancea, CSM Focșani 2007, Primăria Focșani, clubul Pro Aktiv și conducătorilor acestor instituții”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?