Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Elisei vrea un copil


   Echipa de handbal Oltchim Rm. Vîlcea a anunțat ieri că nu îi prelungește contractul vrâncencei Valentina Ardean-Elisei. Extrema stângă a jucat șase sezoane și jumătate la Vâlcea. În această perioadă, Alice a câștigat șase titluri de campioană.
   Handbalista Elisei are oferte de la finalista Ligii Campionilor, ETO Audi Gyor, dar și de la campioana Serbiei, RK Zajecar, însă se gândește și la un copil. Vali Elisei Ardean a fost descoperită de profesorul Dorel Doagă în urma unei selecții din școli care a avut loc la nivel județean și, după numai un an de zile, a fost preluată de antrenorul emerit Radu Georgescu, cel care a lansat-o către marea performanță.
   „Am preluat grupa din care făceau parte Elisei și Bahamet în 1992 și am reușit să avem rezultate deosebite în întrecerile interne. Am muncit foarte mult cu aceste sportive, iar rezultatul s-a văzut, multe dintre ele fiind legitimate ulterior la cluburi cu nume în handbalul intern și internațional”, ne-a declarat antrenorul emerit Radu Georgescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?