Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Șoferul unei autoutilitare a rămas fără ZECE MII de lei, după ce a întreținut relații sexuale cu o necunoscută

Cercetată pentru furt

Aseară, la ora 20.21, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat, de 48 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras din autoutilitară suma de 10000 lei.

În fapt, din cele relatate de către bărbatul păgubit, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană necunoscută, iar la scurt timp a observat că îi lipsește suma de 10000 lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie, de 22 de ani, din județul Hunedoara, bănuită de sâvârșirea furtului.

Poliţiştii au reuşit recuperarea sumei de 9200 lei, pe numele celei în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

IPJ Vrancea, 18 aprilie

1 COMENTARIU

  1. Surprinzator ca si acest segment al barbatilor de varsta celui jcemanit 48 de ani apeleeaza la serviciile acestor vanzatoare de placeri prezente la Posturile de prim ajutor de pe centura orasului.Credeam ca numai cei cuprinsi in segmentu de varsta de peste 65 de ani care au astfel de placeri din cand in cand dar nu deloc,mai trec pe la aceste organizatii de noapte ale tinerelor practicante.Fata din judetul HD s-a dovedot ca este o specialista nu numai in formarea in vederea golirii a pixurilor cu cap rotund si si in depistarea cuibarelor cu bani ale clintilor lor in vederea golirii lor. Chiar daca din stire nu rezulta este clar pentru toti cei initiati ca fata a cerut bani inainte ca la ku44 cine stie cunoaste,timp in care a observat unde tine victima materialul dupa care a creeat un moment de neatentie a acesteia,timp in care a saltat cuibarull cu cei aproape 10 000 de lei.Trebuie felicitata si POLITIA FOCSANI care a actionat foarte rapid pentru depistarea fomistei,probabil o neinstruita deoarece putea sa paraseasca judetul si sa se indrepte catre cel de resdedinta pentru a cheltui materialul sustras din autoutilitara.Este bine de stiut pentru cei care vor sa se combine in astfel de lucrari sa se informeze cam care este pretul nefiscalizat chiar si cel de la promotiile de sezon si sa se prezinte la astfel de lucrari numai cu o suma care sa acopere finalizarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?