Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Karate SKDUN: Daniel Fusaru de la CSM Focșani 2007, triplu campion european!

  • Sportivii clubului au mai obținut trei medalii de bronz la Campionatul European și o medalie de aur la Cupa Europei

 

Campionatul European de karate SKDUN, de la Bar, din Muntenegru, s-a încheiat duminică, 14 aprilie, cu un nou succes al sportivilor secției de arte marțiale a CSM Focșani 2007, care au reprezentat România. Antrenorul acestora, sensei Daniel Fusaru, a reușit performanța excepțională de a câștiga trei titluri de campiona al Europei: la kata individual, kata seniori masculin și la kata seniori mixt, alături de Radu Todiraș, Mario Damian și Mihaela Stanciu. La cadeți, Irina Paraschiv, la kumite +53 kg. individual, a câștigat medalia de bronz, ca și la kumite echipe mixt. Tot medalie de bronz a primit și Alexandru Racoviță, la kumite echipe cadeți +60 kg.

Remarcabilă a fost și prestația copilului de la 10-11 ani Andrei Ungureanu, care a câștigat medalia de aur la Cupa Europei la sanbon kumite.Sunt foarte mândru de el”, mi-a spus sensei Daniel Fusaru. La prima sa participare la o competiție de o asemenea anvergură, o comportare bună a avut și Raluca Pop.

La Campionatul European din Muntenegru nu a putut participa valorosul karatist focșănean George Dochioiu care este în refacere după o accidentare.

”Sunt rezultate bune, în special pentru mine! Este un moment deosebit când se cântă Imnul pentru tine! De trei ori campion european la seniori înseamnă maxim! Mi-aș fi dorit mai mult de la elevii mei, însă suntem pe drumul cel bun. Mulțumim Domnului director pentru sprijin și încrederea pe care ne-o acordă! Promitem să nu dezamăgim niciodată. Muncim și suntem mândri că suntem vrânceni, că suntem români! Demonstrăm și prin sport că România merită să fie luata în seamă pentru că are valori în toate domeniile. În calitate de manager al echipei României – care a ocupat locul I pe națiuni, țin să felicit pe toți antrenorii și sportivii români. Împreună suntem puternici! „Unirea face puterea!”, mi-a mai spus sensei Daniel Fusaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?