Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Procurorul Mărgel, reînvestit în funcţia de procuror şef al DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea

Procurorul Cristinel Mihail Mărgel a fost reînvestit în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vrancea. Hotărârea a fost luată în şedinta Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), ședință care a avut loc ieri.

În luna ianuarie a acestui an, procurorul Mărgel a fost delegat

în funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Vrancea din cadrul Serviciului Teritorial Galaţi al DIICOT, începând cu data de 17 februarie, până la ocuparea funcţiei în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. Între timp, procurorul a trecut de proba interviului pentru ocuparea funcției de șef al DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea, iar acum a CSM l-a reînvestit în funcție. De atfel, procurorul Mărgel conduce Biroul Teritorial Vrancea al DIICOT de aproximativ 6 ani.

Astăzi, Secţia pentru Judecători din cadrul CSM va lua în discuţie propunerea de delegare în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Panciu a judecătoarei Irina Victoria Şerbănuţ, în prezent judecător la Judecătoria Focşani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?