Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

S-a tăiat cu ciobul în celulă


Un deținut din Penitenciarul Focșani a ajuns, luni seara, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani după ce s-a tăiat cu un ciob. Deținutul de 24 de ani ar fi recurs la acest gest din cauza unor neînțelegeri pe care le-a avut cu colegii de celulă. Nervos, a luat cana, a spart-o și s-a tăiat pe mâna stângă.
Imediat după incident, tânărul a primit îngrijiri medicale la cabinetul unității și ulterior a fost trimis la spital pentru investigații medicale suplimentare. El nu a rămas internat și în seara aceleiași zile s-a întors la penitenciar. Acum, deți-nutul este internat la infirmeria unității. Gestul său va avea și repercusiuni, nu asupra altcuiva ci tot asupra sa.
Se pare că deținutul are și ceva probleme psihice, motiv pentru care zilele următoare va fi supus și unui control psihiatric. „Persoanei private de libertate care s-a autorănit i se va întocmi un raport de incident și se va declanșa procedura disciplinară. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va înștiința și instanța de executare. Acesta s-a autorănit cu un ciob de la o cană în urma unor nemulțumiri pe care le-a avut în cameră”, a precizat inspectorul principal Geta Gură, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Focșani.
Acesta este condamnat la patru ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și nu este la prima abatere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?