Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal, Liga a III-a – Premise pentru un rezultat bun la Liești!

          Fotbalul de Liga a III-a va avea în această săptămână o primă etapă intermediară din retur. Vor juca astăzi, 10 aprilie, partidele etapei a 22-a, iar sâmbătă, 13 aprilie pe cele din runda a 23-a. Focșănenii vor avea, în decurs de trei zile, două întâlniri dificile cu două echipe din Județul Galați cu care nu au palmares pozitiv. Prima dintre acestea este Sporting Liești, cu care fotbaliștii pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma vor juca astăzi,în deplasare,de la ora 17:00.

Cele două formații se cunosc foarte bine fiind partenere obișnuite de meciuri de pregătire. De aceea, este greu ca vreuna dintre ele să fie surprinsă cu ceva de adversară, pentru stabilirea rezultatului final urmând să fie decisivă forma de moment a jucătorilor cei mai importanți de la Focșani, respectiv, Liești.

Focșănenii, neînvinși în retur, merg cu un moral foarte bun la întâlnirea cu Sporting și mizează pe soliditatea apărării ca și pe regăsita poftă de gol a principalilor săi marcatori, Predoiu și Pasăre. Lieștenii au avut un parcurs sinuos în retur, când au câștigat de două ori în deplasare, au pierdut tot de două ori pe teren propriu. Mai au o victorie pe la Liești, obținută la 2 martie și un meci pierdut, pe terenul adversarei, la 23 martie. Este un bilanț ce indică o fragilitate evidentă în partidele disputate pe propriul teren și de care ar putea profita focșănenii, oaspeții lor de astăzi, pentru că sunt premise în acest sens!

Partida va fi arbitrată de Andreea Ene, Ionuț Traian Neacșu și Alexandru Murariu, toți, din București din București, iar observarea va fi asigurată de Ilie Andrici, din Cervicești-Botoșani și Virgil Stărică, din Iași.

          CSM Focșani 2007 va fi susținută în meciul cu Sporting de o galerie pentru deplasare căreia la Liești conducerea secției de fotbal pune la dispoziție un microbuz care va pleca din spatele Sălii Polivalente, astăzi, la ora 15:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?