Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

SCANDAL între mai multe femei din aceeași familie! O femeie a fost tăiată cu un cuțit, iar fiica acesteia ÎNJUNGHIATĂ

Mai multe persoane au ajuns weekend-ul trecut la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, pentru a primi îngrijiri medicale. Cele mai multe dintre acestea au solicitat servicii medicale de specialitate, după ce au fost victimele unor agresiuni. Printre persoanele care au ajuns în weekend la UPU s-au numărat însă și doi vrânceni care s-au intoxicat cu medicamente în mod intenționat.

O femeie în vârstă de 47 de ani, din Tâmboiești a ajuns sâmbătă în jurul prânzului la UPU, după ce a înghițit douăzeci de sedative și treizeci de calmante. Pacientei i-a fost recomandat consult psihiatric.

Tot sâmbătă, o femeie în vârstă de 34 de ani, din comuna Obrejița și fiica acesteia în vârstă de 12 ani, au ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un conflict. Potrivit unor surse, scandalul ar fi avut loc sâmbătă după amiază, între mai multe femei din aceeași familie, la domiciliul victimelor. Deși inițial femeia și fiica acesteia au refuzat orice îngrijire medicală și ar fi fugit din ambulanță, ulterior, în cursul serii de sâmbătă, cele două s-au prezentat la UPU. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, minora prezenta „plagă prin înjunghiere latero-toracică” și a fost internată la Chirurgie Infantilă, iar mama acesteia prezenta „plagă scalp prin tăiere cu cuțitul”, ea nefiind internată. Deși nu a fost depusă nici o plângere pentru cele petrecute, polițiștii au demarat cercetările în acest caz.

Alți patru vrânceni au ajuns în cursul zilei de duminică la UPU Focșani, după ce au fost victimele unor agresiuni fizice. Astfel, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Poiana Cristei a ajuns duminică seara, în jurul orei 20:00, la UPU, cu diagnosticul de „politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-cerebral nivel I, traumatism toraco-abdominal”. De asemenea, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Mera, a ajuns duminică seara, în jurul orei 23:00 la UPU Focșani, policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-facial, contuzie de gambă dreaptă și de coloană lombară. Tot din Mera și în jurul aceleiași ore, la UPU a mai ajuns și un bărbat în vârstă de 46 de ani, care prezenta policontuzii prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie gleznă dreaptă.

În noaptea de duminică spre luni, la UPU Focșani a ajuns un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Slobozia Bradului, cu diagnosticul de traumatism toracic prin agresiune. Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Slobozia Ciorăști, a ajuns la UPU în noaptea de duminică, după ce a înghițit în mod voluntar 10 tablete de antibiotic.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Păulești, a ajuns la spital în dimineața zilei de luni, cu diagnosticul de „plagă înjunghiată față anterioară hemitorace drept”. Pacientul a fost internat în cadrul secțiilor de Chirurgie și Terapie Intensivă. Potrivit unor surse, victima ar fi consumat alcool împreună cu un alt bărbat, acesta din urmă înjunghiindu-l la un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, cu un obiect ascuțit. Altercația ar fi avut loc în comuna Tulnici. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?