Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Voleibalistele de la Cuza s-au calificat la faza națională a Olimpiadei Gimnaziilor

Colegiul National Al.I.Cuza, Focsani a găzduit, în perioada 4-5 aprilie 2019, competiția zonală la volei fete din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor, coordonată de d-na inspector școlar Vica Mincă. La Focșani au participat 6 echipe: Școala Gimnazială „Sfinții Împărați” din Galați, Scoala Gimnazială „Al.I.Cuza” din Brăila, Școala Gimnazială Nr 1 Rm Sărat, Școala Gimnaziala Nr 12 „Bogdan Petriceicu Hașdeu”,  Școala Gimnazială „ I.L.Caragiale”, Tulcea și, din Vrancea, Colegiul Național „Al.I.Cuza”, Focșani.

Coordonate de dl profesor Silviu Roșca și beneficiind și de ajutorul domnului profesor Petrică Damian, fetele de la Colegiul Național „Al.I.Cuza”, Focșani, au reușit să termine pe primul loc, fără nicio înfrângere și să se califice la faza națională a competiției care se va desfăsura în luna mai.  Astfel, voleibalistele de la Colegiul National Al.I.Cuza, Focsani au obținut victorii cu 2-0 în fața echipelor din Rm Sărat și Galați, apoi au câștigat semifinala cu 2-0 în fața echipei din Tulcea și, tot cu 2-0, după un meci extrem de disputat, cu echipa din Rm. Sărat.

Din echipă au făcut parte Obodariu Flavia Maria, Dima Alessia, Grigoraș Andreea, Bozbici Diana Elena, Robu Valeria, Nica Daria Ramona, Ifrim Alexandra, Bădărău Diana, Ionescu Raluca, Tănase Elena.

Felicitări tuturor participanților, profesorilor coordonatori și organizatorilor turneului zonal de la Focșani pentru o competiție de calitate!

 

Prof. Gabriela Obodariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?