Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO: Karate SKDUN – 17 medalii pentru CSM 2007 și Satori Focșani la Cupa României!

  • 2 medalii de aur, 5 medalii de argint și 10 medalii de bronz

Cupa României la karate SKDUN care a avut loc la București sâmbătă, 18 mai, a adus o frumoasă recoltă de medalii pentru sportivii de la CSM 2007 și Satori Focșani. Karatiștii pregătiți de sensei Daniel Fusaru și sempai Marius Pahoni s-au întors acasă cu 17 medalii2 de aur, 5 de argint și 10 de bronz.

S-au clasat pe primul loc și au primit medaliile de aur Irina Paraschiv, la kumite cadeți +53 kg și Raluca Pop, la kumite minicadeți -42 kg.

Pe locul al doilea, cu medalii de argint au încheiat concursul Roxana Ianoș, la kumite minicadeți – 42 kg, Lian Ioniță, la kumite copii 3 – 42 kg, Eduard Clopotaru, la ippon kumite copii 1 – 21 kg, Flavius Vlad, la ippon kumite copii 1 – 25 kg loc 3 kata și Andrei Chelariu, la sanbon kumite copii 2 – 28 kg.

Pe locul al treilea, cu medalii de bronz, s-au clasat Andrei Chelariu la kata, Tudor Necula, la kata copii 1 și kumite +25 kg, Denisa Clopotaru, la kata și kumite copii 2 – 30 kg, Maria Vrabie, la kata copii 2, Eric Toader, la sanbon kumite copii 3 – 30 kg, Ștefan Gotu, la kumite juniori + 68 kg, Daniel Mihai, la kumite cadeti – 62 kg.

Așa cum a declarat sensei Daniel Fusaru, ”Nu au reușit să urce pe podium, dar au câștigat prin simpla participare la acest eveniment Sebastian Condruz, George Popa, Cosmin Oprea și Alexandru Ion”.

Cupa României a reprezentat unul dintre criteriile de selecție în Lotul Național al României care va participa la Campionatul Mondial de karate SKDUN din octombrie, acest, de la Karlovy Vary, în Cehia.

Sensei Daniel Fusaru, care este și managerul Lotului Națonal, a mai spus și că ”Urmează în perioada de vară pregătirea centralizată de la Poiana Pinului – cantonamentele cu lotul național și lotul lărgit. Ne vom pregăti bine ca de fiecare dată pentru că avem o echipa valoroasă și avem multe de spus în această lume extraordinară a karate- ului!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?