Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Incendiu la Budești; flăcările au cuprins anexe și un grajd cu animale; FOTO! UPDATE!

A fost anunțat un incendiu la anexele unei gospodării din localitatea Budești, comuna Cotești. Incendiul s-ar fi extins și la un grajd, iar flăcările au surprins animalele în interior.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! Animalele au fost evacuate. Incendiul a fost stins de oameni și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

UPDATE 2! „Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, în cooperare cu SVSU Cotești, au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din satul Budești, comuna Cotești. Evenimentul a fost anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 11:38. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au localizat în cel mai scurt timp incendiul care se manifesta generalizat la întreaga anexă. După aproximativ o oră, salvatorii au reușit să lichideze focul. A ars în totalitate anexa de circa 50mp, construită din paiantă cu acoperiș din lemn și învelitoare din azbociment, precum și bunurile de uz casnic aflate în interior. Cauza probabilă: aparat de gătit lăsat nesupravegheat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.” – ISU Vrancea

Sursa foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?