Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Judo – Mario Constantin de la CS Unirea Focșani este campionul României la 60 kg. U 16!

 

  • Colegele sale de club Bianca Cioară și Iulia Moldoveanu sunt vicecampioane naționale la 40, respectiv 44 kg.

Sportivii de la CS Unirea Focșani, pregătiți de profesorii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa, au reușit performanța de a câștiga trei medalii la Campionatul național de judo U 14 și U 16 care a avut loc la Satu Mare la finalul săptămânii trecute. Judoka uniriști au câștigat titlul de campion al României prin Mario Constantin la 60 kg. Au devenit vicecampioane naționale U 16 Bianca Cioară, la 40 kg și Iulia Moldoveanu, la 44 kg.

Alți doi sportivi ai CS Unirea s-au clasat pe locul 5Mihăiță Mocanu, la 38 kg. U 16 și Mihnea Chirilă, la 34 kg. U 14, iar Silvia Pomană a fost a șaptea la 40 kg. U 14

Pentru judoka antrenați de senseii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa urmează participarea la Campionatele naționale școlare și la Campionatul Național U 21, din 12-14 aprilie, de la Drobeta Turnu Severin, unde vor lua startul Iulia Moldoveanu, Giorgia Hagianu, Larisa Constantin, Ionela Macovei, Denisa Marin și Mario Constantin. Toți aceștia au medalii la competițiile naționale din acest an.

Până atunci, Giorgia Hagianu și Denisa Maria vor concura la Cupa Europeană U 18 de la Teplice, din Cehia, în zilele de 6 și 7 aprilie.   

   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?