Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal județean – Primul derby al Superligii Altdorf Tehnik s-a terminat nedecis!

 

  • ACS Mausoleul Mărășești – Sportul Ciorăști 0-0 și Gugeștiul este lider solitar

           Campionatul Superligii Altdorf Tehnik la fotbal și-a consumat două etape la finalul cărora o singură formație a acumulat 6 puncte – Victoria Gugești. Gugeștenii au câștigat în prima etapă acasă, cu 4-2, partida cu Unirea Țifești iar în runda a doua au dispus în deplasare cu FCM Adjud, cu 3-2 și s-au instalat pe primul loc al clasamentului. Contracandidatele lor la titlul județean, ACS Mărășești și Sportul Ciorăști și-au încheiat cu remiză albă întâlnirea pe care au avut-o pe terenul primei formații, duminică, 10 martie, de la ora 11:00.

În celelalte partide, Tractorul Nănești s-a impus cu 1-0 în meciul cu Voința Cârligele iar FC Panciu a cedat cu scor de neprezentare în fața Unirii în deplasarea de la Țifești.          

După două etape, clasamentul este următorul: 1. Victoria Gugești – 6 puncte; 2. ACS Mausoleul Mărășești – 4 puncte; 3. Sportul Ciorăști – 4 puncte; 4. Unirea Țifești – 3 puncte; 5. Tractorul Nănești – 3 puncte; 6. Voința Cârligele – zero puncte; 7. FC Panciu – zero puncte; 8. FCM Adjud – zero puncte.

Etapa a treia programează un alt derbi, cu participarea mărășeștenilor, la Gugești, unde ACS Mausoleul se va afla față în față cu Victoria. Va fi primul test adevărat pentru gazde care își pot confirma statutul de lideri printr-o victorie, însă va fi o întreprindere dificilă pentru că oaspeții alăcuiesc o formație greu de învins!

În celelalte jocuri se vor întâlni Sportul Ciorăști cu Tractorul Nănești, FC Panciu cu FCM Adjud și Voința Cârligele cu Unirea Țifești.

          Foto facebook Victoria Gugești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?