Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Triunghiular la Memorialul „Florin Jelea“


Primăria Cîmpineanca, alături de Jan Oltianu și Gheorghe Jelea vor organiza mâine ediția a treia a Memorialului „Florin Jelea” la fotbal, competiție care se va desfășura de la ora 9.30, pe stadionul din Cîmpineanca și care va reuni la start echipele Energia Vulturu, AS Cîmpineanca și o formație alcătuită din prietenii lui Florin Jelea, în echipă urmând să evolueze printre alții Ion Paraschiv, Sandu Avram, Lucian Hristea, Vasile Burgă, Dănuț Dumitriu, Jan Oltianu, Sandu Ciobotaru, Cristian Ion, Elvis Ilaș, Tudorel Ivan și Titi Rusu. Stins din viață când se afla în lotul lui Dinamo București și al naționalei de tineret, Jelea a lăsat în urma sa multă durere și suferință.
Clubul organizator va depune o coroană de flori la mormântul lui Florin Jelea, în cimiti-rul de la Câmpineanca, la orele 9.00. La finalul competiției vor fi acordate cupe și premii.
Ediția de anul trecut a Memorialului a fost câștigată de echipa Național Golești, care a trecut în finala competiției cu 2-1 de AS Cîmpineanca.

Programul partidelor:
ora 9.30: AS Cîmpineanca – prietenii lui Florin Jelea;
ora 10.30: Energia Vulturu – prietenii lui Florin Jelea;
ora 11.30: AS Cîmpineanca- Energia Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?