Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Cei trei bărbați prinși în vama Nădlac au fost REȚINUȚI

 

Cei trei bărbați prinși ieri în Vama Nădlac și aduși la audieri în Vrancea, bănuiți fiind că au legătură cu asasinarea afaceritului Constantin Chiriță, au fost reținuți de procurori. Unul dintre bărbați este din Adjud, iar ceilalți doi dintr-o localitate din Bacău, având vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani. Aceștia au ajuns în Vrancea aseară, în jurul orei 23.00, fiind aduși de polițiștii vrânceni de la Arad și au fost audiați toată noaptea. Măsura reținerii a fost dispusă, potrivit unor surse, în această dimineață. Cei trei bărbați urmează să ajungă în Arestul IPJ Vrancea.

Constantin Chiriţă, patron al unor case de schimb valutar din Focşani, în vârstă de 61 de ani, a fost omorât vineri seara, pe drumul care face legătura între DN 2 E85 şi comuna Slobozia Ciorăşti, acolo unde el locuia. Maşina afaceristului, un Mercedes, a fost tamponată de un autoturism de teren. Din această maşină s-au şi tras două focuri de armă înspre maşina victimei şi ambele au nimerit-o pe aceasta. Un glonţ l-a atins în zona braţului, iar cel de-al doilea in zona inimii, provocându-i şi decesul.

Familia, rudele, prietenii şi cunoscuţii îl vor conduce astăzi pe “Telu” pe ultimul drum. Slujba de înmormântare începe la ora 11, la biserica din Slobozia Ciorăşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?