Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Tânără cu permis fals de Italia, depistată de polițiști în Vrancea

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 13 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Paltin au întocmit dosar penal unui bărbat de 27 ani din localitate, întrucât au stabilit că acesta, la data de 10.02.2019, a condus pe drumurile publice un autoturism, fără să dețină permis de conducere.

La data de 13 februarie a.c., ora 18:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat de 46 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe strada Anghel Saligny din municipiul Focșani, având permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 14 februarie a.c., ora 17.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat o femeie în vârstă de 28 ani, din comuna Răcoasa, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2L, în localitatea Răcoasa, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, aceasta a prezentat polițiștilor un document ce părea a fi un permis de conducere eliberat de autoritățile italiene, existând suspiciunea că ar putea fi fals. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și uz de fals.

La data de 14 februarie a.c., ora 19.13, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 48 ani, comuna Răstoaca, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei din municipiul Focșani, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar penal.

La data de 14 februarie a.c., ora 20.45, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat un tânăr de 23 ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vârteșcoiu, sat Faraoanele, județul Vrancea, fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 15 februarie

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?