Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Ministerul Sănătăţii organizează sesiune de schimbare a centrelor de pregătire pentru rezidenţi

Ministerul Sănătăţii va organiza în perioada februarie-martie prima sesiune de schimbare a centrelor de pregătire pentru rezidenţi din acest an, depunerea cererilor putându-se face la Direcţiile de sănătate publică din centrele universitare în care se solicită continuarea pregătirii până pe 25 februarie.

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul DSP, în situaţiile în care numărul solicitărilor depăşeşte numărul de locuri anunţat, cei în cauză pot beneficia de detaşări pentru module de pregătire pentru care capacitatea de pregătire nu este depăşită. Rezidenţii interesaţi vor prezenta avizele conducerii universităţilor de medicină şi farmacie din centrele implicate, avizul direcţiei de sănătate publică şi al unui coordonator de program, respectiv director de program în specialitatea în care sunt confirmaţi, din centrul universitar în care urmează să se pregătească.

În ceea ce priveşte rezidenţii în medicină de familie, aceştia vor prezenta numai avizul Direcţiilor de sănătate publică şi al coordonatorilor de program, de plecare şi de primire. Totodată, rezidenţii pe post vor prezenta şi avizul unităţii sanitare cu care au încheiat contract individual de muncă pe durată nedeterminată. Afişarea solicitărilor aprobate se va face pe site-ul Ministerului Sănătăţii la data de 12 martie, iar schimbarea centrelor de pregătire va fi operaţională cu data de 15 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?