Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Baschet U 16 – CSM 2007 LPS Focșani joacă duminică cu Sevlar Ploiești!

 

  • Partida fusese inițial programată pentru sâmbătă, 16 februarie, în Sala Polivalentă

În programul etapei a patra a primei grupe a Campionatului Național de baschet U 16 a intervenit o modificare față de programarea inițială: meciul dintre focșănenii de la CSM 2007 LPS și Sevlar Ploiești nu se va mai disputa sâmbătă, 16 februarie, cum fusese stabilit inițial, ci duminică, 17 februarie, de la ora 13:00, în Sala Polivalentă.

Pentru baschetbaliștii focșăneni poate fi o nouă victorie adăugată celor trei din precedentele trei întâlniri și care i-ar pune într-o situație foarte favorabilă pentru promovarea între primele șase echipe ale campionatului dintre care, patru, vor intra în Final Four!

Ploieștenii sunt adversari puternici, Sevlar fiind singura grupare care a întrecut pe CSM 2007 LPS Focșani în prima fază a campionatului. Baschetbaliștii gazde au arătat până acum că au suficientă maturitate în joc, mai cu seamă că mai mulți dintre ei au evoluat și în jocuri din Liga Națională, și că știu să gestioneze partidele foarte importante, așa cum au fost cele cu Voluntari pe teren propriu și CSS Unirea Iași, în deplasare.

Antrenorii Petruț Mihai și Florin Munteanu au la dispoziție lotul format din Miron, D. Cristea, Antonescu, Stanciu, A. Brumaru, Al. Brumaru, Bratosin, R. Cristea, Duță, Bîra, Dima, jucători care pot câștiga, duminică, meciul cu Sevlar Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?