Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Minifotbal – Cupa Adi Olteanu va avea sâmbătă sferturile de finală

  • Programul zilei va începe la ora 14.30, în Sala Polivalentă

Cupa Adi Olteanu pentru old boys la minifotbal își cheamă combatantele pentru sâmbătă, 16 februarie, la Sala Polivalentă, ca să-și dispute sferturile de finală. Se vor întâlni formațiile care au încheiat turneul pe locurile din prima jumătate a clasamentului, cu cele de pe locurile 5-8. De la ora 14:30, se vor afla față în față GS Mobile cu Prietenii Adi, de la ora 15:30, Phone SALE cu Deep Serv Cîmpineanca, de la ora 16:30, Finanțele cu Ing Trust iar de la ora 17:30, Soveja cu Vrancea Media.

Așa cum au arătat echipele în faza de turneu, favorite certe să meargă în semifinale sunt GS Mobile și Soveja, dar și în cazul acestora pot apărea surprize din partea Prietenilor Adi respectiv a Vrancea Media care nu au impresionat în mod deosebit prin rezultate, însă au atras atenția prin jocul prestat! Întâlnirile dintre Phone SALE și Deep Serv Câmpineanca, respectiv Finanțe și Ing Trust sunt deschise oricărui rezultat și anunță frumoase spectacole fotbalistice în condițiile în care echipele vor fi, mai mult decât probabil, în formule complete, așa cum nu au fost în jocurile din ultimele etape.

Clasamentul după faza de turneu a Cupei Adi Olteanu: 1. Soveja – 16 puncte; 2. Phone SALE – 13 puncte; 3. GS Mobile –13 puncte; 4. Finanțe – 13 puncte;  5. Ing Trust – 11 puncte; 6. Prietenii Adi – 8 puncte; 7. Deep Serv Cîmpineanca – 6 puncte; 8. Vrancea Media – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?