Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

FOTO și VIDEO! Incendiu de amploare la locuința pastorului adventist din Bordeștii de Jos

Un incendiu de amploare a izbucnit azi-noapte la locuința lui Petruș Tănase, pastorul adventist din Bordeștii de Jos. Conform unor surse locale, incendiul a fost observat de niște tineri din Dumitrești care treceau pe drum. Aceștia au sunat la pompieri și au sărit să dea o mână de ajutor. În casă erau pastorul cu soția sa. Au sărit și vecinii, care au sunat și ei la pompieri. La fața locului au ajuns viceprimarul comunei Bordești, Adrian Gavrilă, și consilierul local Iulian Tătaru.

„Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit, în jurul orei 01:30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Bordeşti, sat Bordeştii de Jos. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Forţele de intervenţie ajunse la locul evenimentului au localizat în cel mai scurt timp incendiul care se manifesta la o magazie de lemne alipită casei şi la acoperişului locuinţei. După mai bine de două ore, în jurul orei 3:40, incendiul a fost lichidat. Au ars: acoperișul locuinței construit din lemn cu învelitoare din tablă pe aproximativ 100 m2 , bunuri de uz casnic și gospodăresc aflate într-o baie și bucătărie, magazia de lemne de circa 50 m2, centrala termică, un frigider și 4 m3 lemne de foc. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs ca urmare a efectului termic al curentului electric la un aparat electrocasnic (frigider) lăsat sub tensiune nesupravegheat.
Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de 74 de ani, care prezenta hipertensiune arterială și atac de panică. Persoana a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?