Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Cercetările continuă în cazul bărbatului care a murit după ce ar fi fost bătut de patru agenți de pază

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea continuă cercetările în dosarul bărbatului din comuna Ţifeşti care a murit la un spital din Iaşi, în luna septembrie a anului 2018, în urma unei bătăi primite de la patru agenţi de pază. În acest moment în dosar se fac cercetări pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, iar anchetatorii aşteaptă rezultatele  autopsiei în urma căreia se va stabili cu exactitate legătura de cauzalitate între loviturile aplicate şi decesul bărbatului de 41 de ani.

Potrivit unor surse, lucrurile sunt destul de clare în acest dosar, dar persoanele suspectate că l-au bătut crunt pe bărbat nu ar recunoaşte deocamdată  fapta. Familia bărbatului așteaptă în continuare să se facă dreptate. Oamenii spun că și-au angajat avocat și vor face tot ce e nevoie astfel încât cei care ar fi vinovați să fie trași la răspundere. „A trecut jumătate de an, dar nu am primit nici o soluție. Dosarul este la Parchet, noi ne-am angajat avocat și facem tot ce este nevoie, pentru ca vinovații să plătească. Documentele medicale arată că fratele meu a murit în urma loviturilor pe care le-a primit. Cei de la firma de pază care l-au bătut nu ne-au căutat, nu au încercat să vorbească cu noi sau să ne sprijine în vreun fel. Vrem să se facă dreptate și nu vom renunța”, ne-a declarat fratele victimei.

Reamintim că în luna august a anului 2018, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Țifești, sat Clipicești, a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, cu diagnosticul „policontuzionat în condiții neprecizate, comă Scor Glasgow 3 puncte, traumatism cranio-cerebral nivel I, traumatism toraco-abdominal”. Pacientul a fost internat inițial la Terapie Intensivă, ulterior fiind trimis la Iași.

Conform celor relatate de fratele său, bărbatul de 41 de ani ar fi fost bătut de patru agenți de pază ai unei firme, după ce, aflându-se în stare de ebrietate, ar fi speriat-o pe vânzătoarea unui bar. „S-a întâmplat la un bar. El a fost un pic băut, a făcut scandal la un magazin, unde o angajată a apăsat butonul de panică, magazinul având contract de pază cu firma respectivă. Au venit patru agenți de pază și l-au luat la bătaie. L-au bătut pur și simplu, de l-au adus în starea asta. El este în stare gravă la Iași, în comă de gradul IV, nu se știe dacă se mai poate face ceva pentru el. (…) Mi-au spus de la Iași că nu mai au ce să-i facă, a pierdut foarte mult sânge. L-au dus la spital cu SMURD-ul, apoi a venit criminalistica la fața locului, pentru că a fost un caz grav. Acum noi vrem să se facă dreptate, nu este om al străzii, el avea domiciliu în Țifești și loc de muncă în comună. Nu are copii și nici soție. Ni s-a spus că nu mai are decât 3% șanse de supraviețuire”, ne-a povestit fratele victimei după incident. Bărbatul bătut a murit în cele din urmă la spitlul din Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?