Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: Prevenția, mai importantă decât să tratezi cariile dentare

Ateliere de lectură în cadrul proiectului naţional Ora şă ŞTIM la Biblioteca municipală Adjud

Joi, 06 februarie 2019, a avut loc al doilea atelier de lectură pentru grupa de vârstă: 7-10 ani. Elevul IVAN DAVID, prof. DORINA  GHEORGHIOIU, de la Şcoala Gimnazială „Principele Radu”, elevele MAHU ANA – MARIA şi GLOD ANDREEA, prof. ADRIANA BOCMAN de la Şcoala Gimnazială „Mareşal Alexandru Averescu”, eleva VIŞAN REBECA, prof. DANIELA CRISTIAN de la Şcoala Gimnazială „Mihail Armencea” şi elevul GRIGORE FLAVIUS de la cercul de karting, prof. ing. PETRE VALEA, Clubul Copiilor Adjud, s-au întâlnit la ora 15:00 la sala de lectură a Bibliotecii municipale Adjud.

Acestora li s-a citit povestea „Crocodilul şi dentistul” de Tara Gomi, au aflat despre crocodil că nu a avut grijă de dantura lui şi nu prea voia să meargă la dentist, îi era frică. Crocodilul a înţeles că trebuie să nu uite să se spele pe dinţi. Elevii au realizat un experiment pe baza căruia au învăţat că  prevenţia este împortantă şi mai simplă decât tratarea afecţiunilor dentare. La finalul activităţii fiecare copil a luat acasă un crocodil pictat.

În cadrul atelierelor, pornind de la o lectură interactivă, copii vor dobândi cunoştinţe de ŞTIINŢĂ, TEHNOLOGIE, INGINERIE şi MATEMATICĂ.

Mulţumim Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu“ Vrancea şi partenerului Fundaţia Progress.

 

Director, prof. Tatiana Valea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?