Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Și-a bătut nevasta, abia întoarsă din străinătate, deoarece nu ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu el; focșănean trimis în judecată

Un focșănean de 54 de ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Victima bărbatului a fost chiar soția, pe care, spune el, ar fi bătut-o pentru că nu a vrut să facă sex.

Fapta a fost comisă în data de 9 august 2018, în jurul orei 21.00. Atunci, pe fondul unor discuții în contradictoriu, inculpatul și-a lovit soția cu pumnul în zona feței. În rechizitoriu se arată că femeia a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru refacere.

La audieri partea vătămată a declarat că în ultimii ani a fost plecată în străinătate și că venea acasă în fiecare an. A adăugat că de fiecare dată când venea acasă soțul ei făcea scandal și o lovea, totul întâmplându-se pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Femeia a mai povestit că revenise în țară chiar în ziua în care a fost bătută, iar când a ajuns acasă și-a găsit soțul băut. Cei doi au avut discuții legate de faptul că inculpatul nu mai dorea ca soția sa să plece la muncă în străinătate. Femeia le-a spus procurorilor că pe fondul acestor discuții, a fost lovită cu pumnii în zona feței și a membrelor superioare. A mai adăugat că în urma loviturilor primite a început să-i curgă sânge din nas și gură și a căzut. A reușit într-un final să iasă din apartament și să ceară ajutor vecinilor, care auziseră deja scandalul și care au ajutat-o să-și revină.

Inculpatul a avut o altă variantă. El nu a negat că și-a lovit soția, dar a spus că nu cu pumnii ci cu palma. Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că la data respectivă, în timp ce se afla la domiciliu, a venit soția sa din străinătate și au purtat discuții. Bărbatul a susținut că soția sa a refuzat să întrețină relații sexuale cu el, motiv pentru care s-a enervat, fiind și băut, și a lovit-o cu palmele. A spus că este posibil să o fi lovit și cu pumnul, dar nu mai știe exact pentru că era băut. A adăugat că în momentul în care el a lovit-o, femeia a fugit către ușă și a alunecat pe gresie, moment în care este posibil să se fi lovit. Declarația referitoare la căzătura din senin a fost infirmată de femeie.

Dosarul a fost trimis spre soluționare la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?