Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Prahova: Profesoară înjunghiată în faţa cancelariei; jandarmii au găsit asupra agresorului cuţit, toporaş, patent, foarfecă şi cuie

O profesoară de la un liceu din Ploieşti a fost înjunghiată în faţa cancelariei, marţi, cu un cuţit, în abdomen, iar agresorul fiind un fost elev al unităţii de învăţământ. Potrivit IPJ Prahova, cuţitul a fost găsit la locul faptei. Incidentul a avut loc la Liceul ”Spiru Haret” din Ploieşti. Conform unor surse judiciare, cel care a comis fapta are 22 de ani şi este fost elev al liceului, care ar fi fost exmatriculat anterior şi care era în stare de ebrietate la momentul comiterii infracţiunii. ”Femeia de 43 de ani, cu plagă înjunghiată abdominală, stabilă hemodinamic, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Ploieşti”, a precizat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Tânărul de 22 de ani a fost prins de o patrulă de jandarmi, la scurt timp după producerea faptei, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Prahova. Conform sursei citate, asupra tânărului au fost găsite mai multe obiecte, printre care cuţit, toporaş, patent, foarfecă şi cuie, dar şi o sticlă cu ţuică. Incidentul a fost anunţat prin 112 de către un cadru didactic al Liceului ”Spiru Haret” Ploieşti. ”În urma sesizării, subofiţerul din dispeceratul IJJ Prahova, fiind în ascultare, a luat legătură în teren cu patrula aflată în serviciu, care se afla în misiunea de menţinere a ordinii publice în zona colegiului, care la rândul ei fusese sesizată de paznicul şcolii despre faptul că a văzut o persoană ieşind din curtea şcolii cu un cuţit în mână”, precizează IJJ Prahova.

Patrula de jandarmi l-a prins pe atacator la circa 25-30 de metri de intrarea în liceu. ”Pe timpul urmăririi, persoana în cauză a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism parcat în zonă. După imobilizare, la controlul corporal şi al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: un cuţit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporaş cu coada metalică, o teslă cu coada metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 litri tăiat în care se aflau cuie, o sticlă de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de ţuică, consumat din el. Persoana în cauză, cât şi bunurile găsite asupra sa au fost predate organelor de urmărire penală”, mai informează IJJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?