Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Brad Pitt ar avea o relaţie cu Charlize Theron, potrivit presei britanice

Actorii Brad Pitt şi Charlize Theron, care s-au cunoscut de sărbătorile de Crăciun prin intermediul lui Sean Penn, ar avea o relaţie, relatează online ziarul spaniol ABC citând presa britanică. Despre Brad Pitt (55 de ani) presa internaţională a scris că ar avea o relaţie cu o multitudine de feţe cunoscute după eşecul căsniciei sale cu Angelina Jolie, de la fosta sa soţie Jennifer Aniston şi până la actriţa britanică Sienna Miller.

Însă niciun nume nu a făcut atâtea valuri în mass-media internaţionale, precum cel al actriţei sud-africane Charlize Theron (43 de ani). Potrivit ziarului The Sun, ar fi fost chiar Sean Penn, fostul partener al lui Charlize, cel care i-ar fi prezentat-o de Crăciun. Deocamdată, cei doi ies împreună pentru a se cunoaşte mai bine. După cum relevă publicaţia britanică, este vorba de prima relaţie serioasă a lui Brad Pitt după despărţirea de Angelina Jolie. „S-au văzut ocazional timp de aproape o lună. Au fost prieteni o perioadă de timp, ironic datorită lui Sean Penn, dar lucrurile merg bine între ei”, a declarat o sursă ziarului britanic.

Ambii vor să menţină o relaţie ferită de ochii presei, cel puţin deocamdată. Atunci când ies în oraş încearcă să atragă cât mai puţin atenţia. Săptămâna trecută au avut o întâlnire după o sesiune de filmări şi au fost surprinşi în ipostaze tandre. „Braţul lui era petrecut în jurul spatelui ei. La un moment, el i-a făcut complice cu ochiul. Brad Pitt pare să fie foarte mulţumit şi fericit”, a precizat sursa. Dacă zvonurile privind noul cuplu se confirmă, ar fi vorba de prima relaţie serioasă a actorului după drama despărţirii sale de Angelina Jolie, notează ziarul spaniol ABC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?