Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

A murit medicul de familie Stelică Alexandrescu, la doar 64 de ani

Doctorul Stelică Alexandrescu, medic de familie în comuna Vintileasca, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Acesta locuia împreună cu soția sa, Lidia, tot medic de profesie, în comuna Jitia. Potrivit apropiaților cei doi medici au venit pe Valea Râmnicului în urmă cu peste 34 de ani și de atunci s-au ocupat de sănătatea localnicilor din comunele Vintileasca, respectiv Jitia.

Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi, inima medicului Stelică Alexandrescu a încetat să mai bată. El avea doar 64 de ani. De menționat este faptul că medicul Stelică Alexandrescu este tatăl șefului Poliției Locale Focșani, Dorian Alecsandrescu. „Este o altă pierde pentru localitatea noastră. Dumnealui era medic aici de peste 30 de ani și împreună cu soția sa deserveau cele două localități, Jitia și Vintileasca. Am avut de-a lungul timpul situații deosebite, în care domnul doctor s-a implicat și a ajutat oamenii. Acum, din păcate, l-am pierdut și pe dumnealui! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus Tudorel Vâlcociu, viceprimarul comunei Vintileasca.

Pe o rețea de socializare au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe, atât din partea pacienților, cât și a colegilor. „Dumnezeu să-l ierte! Stelică a avut media cea mai mare dintre noi, vrâncenii, la absolvirea Facultății de Medicină Generală! Și a ales Vintileasca. Condoleanțe familiei“, este mesajul postat de un medic. „Dumnezeu să-l odihnească în pace.. În doar cîteva săptămânii s-au pierdut niște oameni foarte importanți din zona Vrancea…“, este un alt mesaj. „Sincere condoleanțe! Un medic foarte bun, un om înnăscut cu harul adevărat de a profesa această meserie în adevăta valoare….. Păcat că acești oameni, cu valori inestimabile, pleacă mult prea devreme pe un drum fără întoarcere….. Lumină veșnică și multă putere și liniște sufletească familiei îndurerate“, este un alt mesaj.

 

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?