Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Atletism – Adjudenii Alisia Paruba și Mario Dobrescu, premiați la Gala Atletismului Românesc 2018

 

  • Cei doi sportivi sunt elevii profesorului Gheorghe Catrinescu, la CS Atletic Adjud

Federația Română de Atletism și-a chemat la sărbătoare miercuri, 16 ianuarie, la Teatrul Elisabeta din București, performerii anului 2018. A fost Gala Laureaților Atletismului Românesc 2018, la care au fost invitați și doi sportivi din Vrancea, elevi ai reputatului profesor antrenor Gheorghe Catrinescu la singurul club de privat de atletism din județ. Ei sunt Alisia Paruba și Mario Dobrescu.

Atleți foarte talentați, care și-au dovedit calitățile încă de la debutul în această disciplină sportivă, Alisia și Mario au reușit în 2018 să se afle între premiații Galei pentru recordurile naționale pe care le-au stabilit: Alisia Paruba, la suliță, Mario Dobrescu, la 400 metri.

          Alisia Paruba a aruncat sulița de 400 grame la de 47,16 metri, care  a constituit un nou record național al probei la junioare 3 în aer liber. Performanța a fost obținută la Ruse, în Bulgaria, la Meetingul Atletic Internațional pentru juniori Mladost, la 12 mai 2018. Alisia este și campioana României la această probă în anul trecut. Mario Dobrescu a alergat 400 metri în 49,41 secunde, timp cu care a stabilit un nou record național și a câștigat titlul de campion național în aer liber la juniori 3. Pentru atleții campioni ai Adjudului și antrenorul lor, participarea, ca premiați, la Gala Laureaților Atletismului Românesc 2018 a fost o încununare a muncii deosebite prin care au transformat talentul în rezultate remarcabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?