Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

„Avalanșă” de pacienți la UPU Focșani

Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani a fost asaltată de un număr mare de pacienți și în a treia zi a noului an. Nu mai puțin de 146 de persoane au trecut pragul UPU în doar 24 de ore, pentru a solicita îngrijiri medicale.

Printre persoanele care au ajuns la UPU în cursul zilei de joi s-a numărat și o femeie în vârstă de 84 de ani, din comuna Broșteni, care prezenta stop cardio-respirator ireversibil și care, în ciuda încercărilor personalului medical de a-i salva viața, a decedat.

O femeie în vârstă de 73 de ani, din comuna Nistorești, a ajuns la UPU joi seara, în jurul orei 19:35, în stare gravă. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia prezenta „politraumatism în condiții neprecizate, comă scor Glasgow 3 puncte, traumatism toraco-abdominal, traumatism cranio-cerebral nivel I, hematom mână stângă” și a fost internată în cadrul secțiilor de Chirurgie și Terapie Intensivă. În urma sesizării primite din partea personalului medical din cadrul UPU, polițiștii au stabilit faptul că femeia ar fi suferit leziunile respective după ce ar fi căzut în curtea propriei locuințe.

Tot în cursul zilei de joi, la UPU Focșani s-a prezentat și o femeie de 25 de ani, din comuna Nistorești, care prezenta „traumatism cranio-cerebral închis” după ce ar fi fost victima unei agresiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?