Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Primăria Vîrteșcoiu va amenaja un teren de sport la școala din localitate

Autoritățile publice din Vîrteșcoiu vor amenaja, anul viitor, un teren de sport pentru elevi la Școala Gimnazială din localitate. Administrația locală a obținut fonduri europene pentru realizarea investiției, de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Contractul de finanțare a fost semnat deja de primarul Viorel Mîrza.

Potrivit informațiilor furnizate de edil, lucrările la această investiție vor începe în primăvara anului viitor, imediat ce vremea va permite. Procedura de achiziție publică pentru stabilirea constructorului va dura puțin, pentru că suma este mică și permite atribuirea directă a contractului de execuție a lucrărilor. Terenul va avea o suprafață betonată acoperită cu gazon sintetic, împrejmuire și instalație pentru iluminat nocturn.

Reamintim că autoritățile din Vîrteșcoiu au mai inaugurat, la începutul anului școlar, o grădiniță și un teren de sport multifuncțional în satul Faraoanele, cu fonduri de la Consiliul Județean Vrancea. Cu terenul de sport de la Școala Gimnazială Vîrteșcoiu se va finaliza infrastructura școlară la nivelul comunei. Școala din Vîrteșcoiu este modernizată în totalitate și deține toate avizele de funcționare, precum cel de la ISU și DSP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?