Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

VIDEO și GALERIE FOTO: Narcisa Suciu încheie seria spectacolelor de colinde din cadrul Vrancea Dalbă

Vrâncenii sunt învitați să participe, în această seară, la ultimul spectacol de colinde în cadrul evenimentului Vrancea Dalbă, susținut de Narcisa Suciu, în Piața Unirii din Focșani. Aseară, pe scenă a urcat Ozana Barabancea, iar în prima zi de Crăciun focșănenii au fost colindați de Fuego. De asemenea, Caravana lui Moș Crăciun, cu personajele magice din Țara lui Moș Crăciun, mai poate fi văzută și azi pe traseele stabilite de municipalitate. Spiriduși, Reni, Crăciunițe, Oameni de Zăpadă, Moș Crăciun, etc. pot fi întâlniți pe traseul Piața Unirii, Bulevardul Unirii, Bulevardul București și retur, cu oprire în Piața Unirii.

Mai trebuie știut că, pentru prima dată, patinoarul închiriat de municipalitate este montat în Grădina Publică. Acesta are o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi iar focşănenii vor avea asigurat accesul liber, graţie unei iniţiative a Primăriei municipiului Focşani. „La fel ca în anii trecuți, Primăria Focșani a închiriat un patinoar unde focșănenii, în special copiii, își pot petrece într-un mod plăcut timpul liber. De reținut că anul acesta patinoarul este amplasat în Grădina Publică, unde este creată o zonă specifică sărbătorilor de iarnă, cu figurine, instalații de iluminat și alte surprize“, potrivit primarului Cristi Misăilă.

În zona centrală a municipiului este organizat Târgul de Crăciun, care va funcționa până pe 28 decembrie. În cadrul Târgului de Crăciun puteţi cumpăra de la căruțele vieneze și căsuţele din lemn, amenajate de jur-împrejurul Pieţei Unirii, obiecte tradiţionale, dar şi produse alimentare specifice acestei perioade. Nu vor lipsi dulciurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?