Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Zece mii de euro, șansa la viață pentru studenta Geanina Bratu

Ionelia Geanina Bratu, de 20 de ani, din Nereju, are din nou nevoie de ajutorul nostru, pentru a avea o șansă la viață. Tânăra, studentă la Facultatea de Geografie, a fost diagnosticată anul trecut cu o tumoră malignă de rinofaringe (cancer agresiv în stagiul III). Ulterior, după mai multe investigații în țară și în străinătate, diagnosticul a fost de cancer la rinofaringe, stadiul IV, metastază la vertebra L2. Tânăra studentă este foarte optimistă și este convinsă că poate învinge boala, dar are nevoie de ajutorul nostru.

„În primul rând, aș dori să vă mulțumesc onest pentru tot ajutorul acordat în cea mai grea perioadă a vieții mele, în care am continuat să încerc a răzbate împotriva acestei boli. Inițial, acest mesaj era intenționat a fi unul care să vă aducă bucurie, odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, vouă celor care m-ați ajutat și susținut și unde urma să vă descriu faptul că tratamentul a avut succes, iar eu sunt sănătoasă din nou, însă lucrurile se pare că din păcate nu stau tocmai așa… Revin după o perioadă în care am avut o pauză după terminarea tratamentului, după care m-am refăcut parțial. În prezent, eu sunt în Turcia pentru control, iar în urma ultimelor investigații mi s-a evidențiat faptul că metastaza vertebrală ar fi încetat din activitate, însă este încă prezentă. Mi-a fost propus un alt tratament (Cyberknife) și o perioadă de timp pentru a mă gândi și hotărî, iar astăzi au avut loc investigațiile la cap și la gât, rezultatul lor urmând să îl primesc cât de curând. Unica mea dorință de Crăciun în acest moment este să fiu sănătoasă din nou, însă pentru asta aș avea nevoie încă o dată de ajutorul vostru, chiar dacă știu că poate cer mult, însă consider că este singura mea șansă de a mă vindeca și a putea duce o viață normală, fără tratamente și controale atât de frecvente și violente. Vă mulțumesc enorm încă o dată! Sărbători binecuvântate cu multă liniște și pace în suflet și în casă!“, este mesajul postat pe facebook de Geanina Bratu.

Cei care doriți să o sprijiniți financiar, în continuare, o puteți face donând în conturile:

RON: RO89RNCB0076152134770001

BCR: Bratu Geanina Ionelia

EURO: RO58BTRLEURCRT0430532601

Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22

BT: Bratu Ioana (mama), Focșani, județul Vrancea

1 COMENTARIU

  1. B.T, inseamna Banca Transilnania ? Este suficient daca doresc sa depun sa merg la o agentie a acestei banci si sa solicit sa fac o donatie in contul mamei ? Va multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?