Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: ”Cupa Șahiștilor din Gologanu”, o competiție de succes!

Duminică, 9 decembrie, la Căminul Cultural ”Dumitru Robu” din Gologanu, s-a desfășurat concursul de șah rapid ,,Cupa Șahiștilor din Gologanu” la care au participat 37 de jucători de șah legitimați sau nelegitimați din localitate, dar și din Focșani. Din Gologanu au concurat 8 șahiști seniori și 16 șahiști elevi la Școala gimnazială ”Profesor General Gheorghe Gheorghiu” iar din Focșani au participat 4 șahiști seniori și 9 juniori.

Rezultate

          Clasament general: locul I, Lucian-Vicențiu Marin, de la CM de Șah Speranța Focșani, cu 6,5 puncte; locul II, Ștefan Dănilă, de la CSM Focșani 2007, cu 6 puncte; locul III, Marius Arghirescu de la CM de Șah Speranța Focșani, cu 5,5 puncte.

          Clasament juniori U18: locul I, Andrei-Dănuț Neagu, de la CS Olimp Șah Focșani cu 5 puncte; locul II, Ginel-Nicușor Tămăslăcaru, din Gologanu, cu 4 puncte; locul III, Adelin-Ștefan Dăscălescu, de la Școala gimnazială Al. Vlahuță Focșani cu 4 puncte;

          Clasament juniori U10: locul I, David-Mihai Andrei, de la CSM Focșani 2007 cu 5 puncte; locul II, Denis-Ionuț Pilă, de la Școala gimnazială nr. 7 Focșani, cu 4 puncte; locul III, Bianca-Maria Beșleagă, de la Școala gimnazială nr. 7 Focșani, cu 3 puncte;

          Clasament fete: locul I, Giulia Lungu, de la CN Spiru Haret Focșani, cu 4 puncte;  locul II, Elena-Andreea Boubătrîn, de la Scoala gimnazială General Gheorghe Gheorghiu Gologanu, cu 4 puncte; locul III, Elena Lupu, de la CS Olimp Șah Focșani, cu 3 puncte;

          Clasament seniori din Gologanu: locul I, Toader Gurguiatu, din Gologanu, cu 5 puncte; locul II, Alexe Gurguiatu, din Gologanu, cu 5 puncte; locul III, Costel Stratulat, din Gologanu cu 5 puncte;

          Clasament juniori din Gologanu: locul I, Denis-Andrei Paraschiv, cu 3,5 puncte; locul II, Sebastian-Vlad Vechiu, cu 3 puncte; locul III, David Bătrînu, cu 3 puncte – toți trei de la Școala  de la Școala Gimnazială ”Profesor General Gheorghe Gheorghiu”.

La festivitatea de premiere primarul comunei Gologanu, Neculai Riciu, a spus că sprijină organizarea de competiții sportive pe plan local deoarece pentru comunitate manifestările sportive reprezintă o modalitate eficientă de petrecere în mod plăcut a timpului liber, dar și de a se crea relații de prietenie între copii ca și între persoanele mature de diverse vârste.

La sfârșit, participanții au fost invitați să viziteze noua bază sportivă acoperită din centrul comunei care este în curs de finalizare și în cadrul căreia s-ar putea amenaja în perspectivă, printre altele, un colț dedicat amatorilor de șah din localitate.

Organizarea a fost asigurată de Primăria Gologanu- primar Neculai Riciu, în colaborare cu Școala gimnazială ”Profesor General Gheorghe Gheorghiu” – profesor Constantin Iarca, sprijiniți de Toader Gurguiatu, Sandu Gurguiatu, Mihai Strîmbu și Anton Soare.

După încheierea celor 7 runde de joc, tuturor participanților le-au fost oferite diplome iar celor mai buni le-au fost acordate cupe și medalii.

 

Text și foto Mihai STRÎMBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?