Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Vrânceni de 16 și 19 ani, la UPU după ce au fost victimele unor agresiuni fizice

Mai multe persoane, care au fost victime ale unor agresiuni fizice, au avut nevoie de îngrijiri medicale la sfârșitul săptămânii trecute. Astfel, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, s-a prezentat un tânăr de 19 ani, din comuna Suraia, fiindu-i pus diagnosticul de „traumatism mână dreaptă și articulație pumn drept prin agresiune”. Potrivit buletinului de presă al unității medicale, tânărul nu a avut nevoie de internare.

În cursul zilei de duminică, un adolescent de 16 ani, din Focșani, a ajuns de asemenea la UPU, după ce ar fi fost victima unei agresiuni fizice. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, tânărul prezenta „traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie toracică, agresiune veche de 48 de ore”. Adolescentul a refuzat internarea.

Și un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Focșani, a ajuns duminică seara la UPU Focșani, fiind diagnosticat de medici cu „traumatism cranio-cerebral închis, contuzie torace braț și antebraț stâng, prin agresiune veche de două zile”. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, pacientul nu a avut nevoie de internare.

De asemenea, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Focșani, a ajuns în noaptea de duminică spre luni la UPU, după ce ar fi fost victima unei agresiuni fizice. Femeia prezenta „traumatism de membru superior drept prin agresiune”. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia nu a avut nevoie de internare.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Cîrligele, a ajuns, de asemenea, în noaptea de duminică spre luni, la UPU, fiind diagnosticat cu „traumatism piramidă nazală prin agresiune, plagă punctiformă piramidă nazală”, după ce ar fi fost victima unei agresiuni. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, pacientul nu a avut nevoie de internare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?