Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Campania „Dăruiește bucurie!“, la bilanț; beneficiarii sunt în așteptarea lui Moș Crăciun

Filiala de Cruce Roșie Vrancea, an de an, sub motto-ul „Dăruiește bucurie“, îi roagă pe cei doi „celebri moși“, Nicolae și Crăciun, purtători ai unor tolbe și saci mărișori, să treacă și pe la Crucea Roșie Vrancea și să lase daruri pentru copiii și familiile lor, pe care voluntarii filialei îi cunosc foarte bine și de care se preocupă, pe parcursul lor existențial, pe cât este posibil.

Moș Nicolae a fost ajutat de: Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea prin: Școala „Ștefan cel Mare“ Focșani, Școala „Duiliu Zamfirescu“ Focșani, Școala Gimnazială nr.1 Câmpuri, Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ Gugești, Școala Gimnazială Valeriu D. Cotea Vidra, S.C. Dulcofruct Cotești cu deliciosul ceai de fructe îndulcit cu miere de albine (14.000 l) și multe persoane fizice care doresc să-și păstreze anonimatul.

„Tolba lui Moș Nicolae s-a umplut cu sprijinul multor oameni, cărora le mulțumim în numele celor care au găsit în dimineața zilei de 6 decembrie, în ghetuțe, alimente, dulciuri, sucuri, jucării, hăinuțe, etc. și cu bucurie vă spunem că Moșul și-a îndeplinit datoria de suflet și în acest an, reușind să aducă zâmbetul pe chipurile a minim 500 de copii din Focșani, Mărășești, Adjud“, a declarat Rodica Davidean, directorul Crucii Roșii Vrancea.

Moș Crăciun încă nu și-a umplut vestitul sac. Timpul rămas până în Ajunul Crăciunului este unul de așteptare înfrigurată pentru cei mici și cei mari.  Întrebările despre ce le va aduce Moș Crăciun le stârnește imaginația. Să nu-i dezamăgim nici în acest an și din prinosul inimilor să punem în tolba Moșului ceva bun, ceva frumos, ceva folositor.

Voluntarii Filialei de Cruce Roșie Vrancea vor veni în ajutorul Moșului  și îl vor sprijini să își îndeplinească plăcuta misiune, iar pe dumneavoastră vă așteptăm, ca sponsori ai lui Moș Crăciun, la sediul Filialei din Focșani, str. Dimitrie Cantemir, nr. 5, de luni până joi, între orele 9.00-16.00. Telefon: 0237.206.960

 

Filiala de Cruce Roșie Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?