Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Depistat la volan, fără permis de conducere

La data de 30 noiembrie a.c., ora 10.10, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat în trafic, pe DC 169, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

Un șofer beat a acroșat un autoturism parcat

La data de 1 decembrie a.c., ora 11.00, un bărbat, de 63 de ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 E, din direcția Focșani-Mircești, în afara localității Petrești, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un canal de irigații. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

La data de 2 decembrie a.c., ora 00.01, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orei 23.50, un tânăr, de 19 ani, din comuna Tănăsoaia, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate, a acroșat un autoturism care se afla parcat pe marginea părții carosabile. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Conducea sub influența alcoolului

La data de 2 decembrie a.c., ora 19.10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud – Compartimentul Rutier au oprit în trafic, pe raza  comunei Ruginești, sat Anghelești, un autoturism condus de către un bărbat, de 43 de ani, din localitate. Întrucât cel în cauză emana halena alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 3 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?