Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Biciclist accidentat mortal la Răstoaca


Un bărbat de 75 de ani, din Răstoaca, a murit, aseară, după ce a fost lovit de un autoturism marca VW. Accidentul s-a produs în jurul orei 17.00, la intrarea în comună dinspre Focșani.
Potrivit oamenilor legii, Petrică Mocanu, care se deplasa pe o bicicletă, nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj la stânga și a fost lovit de un autoturism marca VW, condus de Victoraș Ghinea, din Focșani. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, reiese că biciclistul nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga și a fost acroșat de un autoturism care se deplasa în aceeași direcție. Cercetările continuă și în funcție de rezultate, se vor lua și măsurile care se impun”, a declarat comisarul șef Viorel Gheorghe, șeful Serviciului Poliției Rutiere.
Biciclistul a fost aruncat la câțiva metri, până aproape de poarta unui localnic. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul, după care vor lua măsurile care se impun. Cel mai probabil, biciclistul a fost luat pe capota mașinii și aruncat, geamul autoturismului fiind făcut țăndări.
Localnicii s-au adunat și ei la locul accidentului. Ei ne-au spus că au auzit o bubuitură, iar în momentul în care au ieșit să vadă ce s-a întâmplat, l-au văzut pe biciclist zăcând pe caldarâm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?