Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

A început votarea proiectelor înscrise la „Bursa Proiectelor Școlare” de la Premium Porc

23 de școli s-au înscris în competiția pentru premiul cel mare de 17.500 euro oferit de Premium Porc Group la cea de-a VI-a ediție a „Bursei Proiectelor Școlare”. Prezentarea fiecărei echipe înscrise la concursul din acest an are loc pe pagina de facebook a companiei, unde suporterii își pot vota echipa preferată. Conform criteriilor anunțate de organizatori, numărul de like-uri primit de proiect pe pagina de Facebook reprezintă 20% din nota finală.

Unitățile de învățământ înscrise la ediția din acest an a „Bursei Proiectelor Școlare” sunt Școala Gimnazială Dumbrăveni, Școala „Al. Vlahuță”- Focșani, Școala Gologanu, Școala Nereju, Școala Gimnazială „Emil Atanasiu”- Garoafa, Școala Gimnazială „N. Sâmbotin”- Cârligele, Școala Nr.1 Șindrilari- Reghiu, Liceul Tehnologic Mărășești, Școala Slobozia Ciorăști, Palatul Copiilor Focșani, Școala Nr.1 Biliești, Școala Milcovul, Școala Nr. 2 Bordeasca Veche, Școala Movilița, Școala Mera, Școala Vulturu, Școala Jitia, Liceul Sportiv Focșani, Școala „Nicolae Iorga”- Focșani, Școala Gimnazială „Ion Diaconu”- Tulnici, Școala Sihlea, Liceul Zamfirescu Odobești precum și două echipe de la Școala Boghești.

Ediția din acest an a concursului are loc sub egida „Colectăm idei verzi”. „Bursa Proiectelor Școlare” lansează elevilor de gimnaziu din județul Vrancea provocarea de a realiza o campanie de colectare de PET-uri în urma căreia să rezulte minim 3.000 dopuri cu care să realizeze un produs artistic în cadrul competiției publice „Eu sunt #Premium”. Această competiție va avea loc în data de 9 decembrie 2018 la Sala Polivalentă din Focșani. Organizatorii au arătat că, din cele 3.000 de capace de PET-uri, tinerii vor trebui să realizeze, la Sala Polivalentă, într-o perioadă de timp de maxim 3 ore, fie un obiect, produs artistic ori un desen. La fel ca și în anii precedenți, echipele vor fi formate din șapte elevi alături de un profesor coordonator. Echipa câștigătoare a marelui premiu al „Bursei Proiectelor Școlare” va primi un premiu în valoare de 17.500 euro pentru școala sa. Conform anunțului oficial, banii oferiți de Premium Porc Group vor ajuta la dotarea școlii, la alegerea echipei, fie cu un latorator IT, fie cu un teren de sport, fie cu un laborator de științe ale naturii. Grupul de companii Premium Porc va oferi premii și elevilor din echipele câștigătoare.

Astfel, fiecare elev al echipei care va câștiga marele premiu de 17.500 euro va primi și un laptop cadou. Același premiu va primi și profesorul coordonator. Elevii echipei clasate pe locul II vor primi câte o tabletă, iar membrii echipei de pe locul III se vor bucura de câte un smartphone. Profesorii coordonatori vor fi recompensați cu aceleași premii. Toți cei care vor fi premianți ai „Bursei Proiectelor Scolare 2018” vor primi și un bonus: „O excursie de o zi la Brașov” unde vor vizita Dino-Parc din Râșnov și Piața de Crăciun din Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?