Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Părăsit de mamă, Marinică e „foarte bun la școală” – Scrisoarea nr. 9

Marinică a fost părăsit de mama lui când avea doar 62 de zile, până la vârsta de 1 an și 8 luni a stat doar prin spital, despărțit de tată și de frații lui. După, a fost preluat și dus la casa de copii, era prea firav pentru a fi luat acasă de un tată singur, ce mai avea acasă alte patru suflete. Alți 4 copii ce erau tot fără mamă, ce erau la fel de firavi, cu trupuri goale și suflete pline de nevoie. Mărinică a fost adus lângă frații lui chiar înainte să împlinească vârsta de 4 ani. Marinică nu îți cere să îi aduci mama, pentru că nu ar ști cum să se comporte în preajma ei. Însă te roagă să îi aduci niște ghetuțe, să nu îi mai înghețe piciorușule, și să-i îndulcești zilele cu câteva dulciuri, Moșule dragă! El nu mai cere altceva, însă cred că și câteva jucării i-ar prinde tare bine.

„Dragă Moșule, sunt Marian Valentin. Sunt în grupa 0. Sunt foarte bun la școală. Vreau să-mi aduci dulciuri și ghetuțe. Dragă Moșule, îți mulțumesc!”

Dacă vrei să fii Moșul unui copil care nu este de elită, alege-i scrisoarea! Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – https://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i trimite un colet cu ce vrei tu lui Marinică și, poate, familiei lui.

Asociația Hope and Love for Life și Monitorul de Vrancea desfășoară campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?