Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Bihor: Minivacanţa de 1 Decembrie la Aquaparkul Nymphaea, două zile cu casa închisă

Aquaparkul Nymphaea din Oradea şi-a epuizat biletele pentru zilele de vineri, 30 noiembrie şi sâmbătă, 1 Decembrie, toate cele 800 de locuri disponibile zilnic în sezonul rece fiind vândute, a anunţat conducerea parcului. „Cei care au dorit să fie siguri că vor avea acces în complexul de agrement în aceste zile libere şi-au achiziţionat din timp biletele de intrare, online, epuizând stocul înainte cu aproape o săptămână. Astfel, pentru zilele de vineri, 30 noiembrie şi sâmbătă, 1 Decembrie 2018, au fost deja vândute toate cele 800 de bilete disponibile în sezonul rece. Cei care au ratat oportunitatea de a achiziţiona un bilet pentru aceste două zile mai au, însă, o şansă, dacă se grăbesc, pentru ziua de duminică, 2 decembrie 2018”, a declarat Loredana Buz, purtător de cuvânt al Administraţiei Domeniului Public (ADP) Oradea, administratorul parcului.

Chiar şi în condiţiile în care toate cele 800 de bilete sunt vândute, intrarea în Aquapark mai este posibilă, pe măsură ce pleacă unii dintre vizitatori. Biletele anticipate pot fi procurate online, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete, începând cu două luni înainte şi până înainte cu o zi de data dorită. Datorită numărului mare de vizitatori, în weekenduri, sărbători legale, vacanţe şcolare şi minivacanţe, la Aquaparkul Nymphaea nu se eliberează bilete pentru trei ore, ci doar pentru întreaga zi, iar în limita locurilor disponibile, bilete de la ora 17.

Cel mai mare Aquapark din această regiune a Europei, Aquaparkul Nymphaea este întins pe o suprafaţă de şapte hectare, fiind una dintre destinaţiile preferate de distracţie pentru un mare număr de vizitatori, de la inaugurarea lui în septembrie 2016. În sezonul cald, capacitatea acestuia este de 1800 de locuri. De la 1 octombrie, oaspeţii sunt primiţi doar în interior, având la dispoziţie bazine de înot, bazine cu apă caldă, tobogane, iar în zona wellnes, cabinete de înfrumuseţare, cosmetică, saloane de masaj, tratamente acvatice, saune – rusească, finlandeză, cu infraroşii, camere cu sare, cameră cu gheaţă, salon pentru masaj turcesc (cu spumă de săpun, masaj cu perie de păr de cămilă etc).

Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea este cea mai mare investiţie publică de acest gen din România, în valoare de 91,4 milioane de lei, cu TVA, realizată de Primăria Oradea cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?