Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Alexandru, 10 ani, crescut doar de tată alături de trei frați – Scrisoarea nr 3

Alexandru este unul din cei 4 copii ai lui nea Ioan. Este crescut doar de tată, mama a plecat acum vreo doi ani fără prea multe explicații. De fiecare dată când am mers la el, am încercat să îi aflu necazul, să aflu ce putem să facem pentru a-i șterge tristețea după chip. Nu am aflat și probabil nu vom afla niciodată. Însă, ce putem face noi, este să mai alungăm din neajunsuri, să le facem cele două camere în care trăiesc mai primitoare. Iar când va crește, să își aducă aminte că deși mama a plecat, oamenii i-au rămas alături! Haideți să îi citim scrisoarea și să vedem ce își dorește un copil al satului Străoane.

 

„Dragă Moșule,

Eu mă numesc (…) Alexandru, am 10 ani. Eu sunt cuminte și plin de viață, dar cred că știi deja asta. De Crăciunul ăsta, îmi doresc câteva haine, deoarece a venit iarna, o geantă de școală mai groasă pentru ca atunci când ninge să nu se ude cărțile, un birou pentru teme, dar nu prea mare, ca să îți intre în sac. Te rog să îl aduci pe ușă, că pe horn nu încape și când mai facem focul, să nu se ardă. Moșule, te rog să îmi mai aduci și un colțar, pentru că din canapea au ieșit arcuri și Vasilică nu mai doarme cu mine. Moșule, îți doresc un Crăciun fericit, la toți și ție, dacă nu ești prea obosit după Ajun!

Cu drag, (…) Alexandru.”

 

Dacă vrei să fii Moșul unui copil care nu este de elită, alege-i scrisoarea! Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – https://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i trimite un colet cu ce vrei tu lui Alexandru și, poate, familiei lui. “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!” Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?