Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Handbal, Liga Națională – Gazdele pot câștiga în fața constănțenilor!

 

  • CSM Focșani 2007 – HC Dobrogea Sud Constanța, astăzi, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă

 

Între două jocuri din Cupa EHF cu suedezii de la HK Malmo, HC Dobrogea Sud vine astăzi în Sala Polivalentă pentru meciul din etapa a unsprezecea, cu CSM Focșani 2007. Dobrogenii au cu un moral foarte bun după victoria din Suedia, din urmă cu câteva zile și vor folosi partida de astăzi pentru a-și consolida acest moral cu o nouă victorie. Și pentru a face o repetiție, importantă, pentru partida din 25 noiembrie, de acasă, cu Malmo.

Este limpede că focșănenii vor întâlni o echipă a Constanței aflată într-o perioadă fastă, mai cu seamă că ocupă a doua poziție în clasamentul Ligii Naționale. Pentru a obține un rezultat pozitiv în fața unui asemenea adversar, handbaliștii antrenați de profesorul Sandu Iacob au nevoie de o prestație la cel puțin nivelul celei din meciul cu CSM București. Chiar dacă nu a valorificat în finalurile ultimelor două meciuri – cu Călărașiul și Baia Mare prestația foarte bună din minutele premergătoare, CSM Focșani 2007 are forța să câștige astăzi! Poate profita de nivelul de încredere ridicat pe care îl au constănțenii în puterile lor! Un atu al gazdelor în meciul cu Dobrogea Sud poate fi prezența pe banca lor tehnică a antrenorului Sandu Iacob, cel care a pregătit în campionatul trecut echipă din Constanța, cu care a câștigat Cupa României. Actualul antrenor al Focșaniului cunoaște maniera de joc a handbaliștilor adverși și își poate pregăti o partitură cu care să-i surprindă!

Meciurile dintre echipele Focșaniului și Constanței s-au încheiat, în ultimele două ediții ale Ligii Naționale cu trei victorii ale Dobrogei Sud și una a CSM 2007. Se întâmpla în 5 octmbrie 2017, se poate întâmpla și acum pentru că focșănenii sunt, ca nivel de joc, peste ceea ce erau cu un an în urmă!

          Meciul dintre CSM Focșani 2007 și HC Dobrogea Sud va fi arbitrat de clujenii Gabriel Badiu și Ion Barbu iar observator va fi bucureșteanul Viorel Dobre.   

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?