Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

FOTO! Atenție la coșul de fum! Pompierii vrânceni au stins trei incendii în cursul nopții și dimineții

 

Atenție la coșul de fum! Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au acționat pentru stingerea a trei incendii produse în cursul nopții și acestei dimineți, astfel:
– în jurul orei 01:20, salvatorii au intervenit în comuna Vânători cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la coșul de fum al unei locuințe. Promptitudinea cu care s-a acționat a condus la limitarea propagării incendiului arzând doar funinginea depusă pe coșul de fum.
– următoarea intervenție s-a desfășurat în satul Hângulești, comuna Vulturu (FOTO), unde pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De această dată, forțele de intervenție au acționat pentru stingerea unui incendiu la un acoperiș care a avut drept consecință arderea acoperișului pe o suprafață de aproximativ 80 mp, precum și bunurile aflate depozitate în pod. Cauza probabilă: coș de fum deteriorat.
– Dimineață, în jurul orei 06:39, pompierii s-au mobilizat din nou pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din satul Bătinești, comuna Țifești. La locul evenimentului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au localizat incendiul care se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Au ars: aproximativ 90 mp din locuință și anexe și circa 120 mp din acoperișul construit din astereală din lemn și învelitoare din tablă, mobilier și bunuri electrocasnice. Cauza probabilă: coș de fum deteriorat. O persoană de sex masculin, în vârstă de 74 de ani, a suferit atac de panică. Acestuia i s-au acordat primul ajutor calificat de către echipajul SAJ.

Plutonier Cristina Pîrvu, ISU Vrancea

Sursa foto: ISU Vrancea

Sâmbătă, 17 noiembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?