Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Micii rugbiști din Moldova și-au făcut sărbătoare la Focșani!

Minirugbiștii din Campionatul Regional Moldova s-au reunit sâmbătă, 10noiembrie, pe Stadionul Tineretului din Focșani pentru a disputa jocurile ultimei etape din acest an. A fost ceață pe stadion, așa cum se poate observa și din fotografiile ce însoțesc articolul, încă micii rugbiști au trăit reunirea de pe Tineretului ca pe o sărbătoare a bucuriei de a juca rugby. De a se întrece într-un sport în care mulți dintre ei au fost inițiați cu cel mult un an în urmă. Au participat cu câte două grupe, U 14 și U 10, la etapa de la Focșani echipele din Bîrlad, Focșani, Tecuci, Buzău, clasate în această ordine la finalul turului la U 14.

Pentru CSS Sevens Focșani au jucat sâmbătă, 10 noiembrie:

La U 14: Cercel, Constantin, Lal, Citadini, Turturică, Anton, Pîslaru, Vrînceanu, Negoiță, Apostol, Trifan, David, Tițoiu, Ardeleanu, Drumea, Necula, Stoican, Berbece, Oprea, Cujba, Moraru, Trandafir, Diaconu.

La U 10, pentru CSS Sevens Focșani, clasată pe primul loc au evoluat: Stănescu,  Nișcoveanu, Bratu, Buharu, Mersoiu, Prescornițoiu, Gîrneață, Balaș, Balinca, Militaru, Grosu, Petcu.

Returul va începe în primăvară și se va derula pe parcursul a patru turnee, prima clasată la final urmând să se califice pentru turneul final al Campionatului național. Etapa de la Focșani a fost organizată în condiții foarte bune de CSS Sevens Focșani prin profesorii Cătălin Răileanu și Daniel Ene, care sunt și antrenorii echipelor Focșaniului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?